20140616 Aankondiging nieuwe cursus EHBO 1

EHBO Vereniging Venlo verzorgt ook EHBO opleidingen.

Indien je de opleiding met goed gevolg hebt afgerond, krijg je een door het Oranje Kruis erkend EHBO diploma dat 2 jaar geldig is. Met dit diploma op zak ben je in staat om op een correcte manier Eerste Hulp te verlenen. Op het werk, in het verkeer, maar ook thuis of als iemand voor de kassa in elkaar zakt.

De EHBO opleiding start zodra er minimaal 7 aanmeldingen zijn. De kosten voor een EHBO opleiding incl. alle lesmaterialen, koffie/thee enz. bedragen € 295,= (prijspeil 2022). Dit bedrag dient vooraf voldaan te worden. Je inschrijving is pas definitief als het lesgeld is voldaan.

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs hanteren we een aangepast tarief. Zij kunnen de opleiding volgen voor € 195,= (prijspeil 2022)

 

Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars vergoeden in bepaalde gevallen een deel van de opleidingskosten. Zie de website Zorgwijzer.nl voor meer informatie hierover. Indien je gebruik wilt maken van deze regeling kun je hiervoor contact opnemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een bewijs van betaling te verkrijgen.

 

lazy signup